Charterrejser kan nu købes med billigere finansiering end hos banken

Nu kan du komme af sted på din drømmeferie og betale i et tempo der passer dig, og renten er tilmed billigere, end i de fleste danske banker.

Jo, den er god nok! EasyTours er det første rejsebureau i Danmark, der fokuserer på, og tilbyder klassiske, velkendte charterrejser, med mulighed for en nem og billig finansiering.

Ideen bag EasyTours er at skabe et konkurrencedygtigt alternativ til de eksisterende rejseselskaber, og samtidig give deres gæster mulighed for, at dele betalingen ud på faste månedlige ydelser, der er tilpasset gæstens egne ønsker og behov.

Det behøver ikke være dyrt at betale sin rejse i flere rater
EasyTours forventer at være interessant for en bred målgruppe, og mener at det er en logisk udvikling i markedet.
”Vi havde et ønske om at gøre det nemmere for bl.a. familier at komme ud at rejse, uden at udhule budgettet. For mange skaber det mere sikkerhed, stabilitet og luft i økonomien, at have en lavere fast månedlig ydelse, end at betale rejsens fulde beløb på én gang.” Siger Kenneth Kristoffersen , der er medindehaver i EasyTours.

Undersøgelse blåstempler prisen
En undersøgelse fortaget blandt otte større danske banker og finansieringsselskaber viser at der er op til 2.210,- at spare ved at betale ferien over 12 måneder hos EasyTours, frem for at låne pengene i banken.
I en tid hvor bankerne er tilbageholdne i forhold til at yde private udlån og arbejdsmarkedet for mange virker usikkert, kan det være en ansvarlig mulighed for mange familier.
”Det har fra begyndelsen, været et succeskriterie at kunne tilbyde vores gæster en finansieringsløsning, der er nemmere og billigere end bankernes, og det er nu lykkedes!” Siger Kenneth Kristoffersen.

Kan købe alt på afbetaling
Det har længe været normalt kendt og accepteret at købe forskellige varer på afbetaling og Per Christensen, salgschef i Sparxpres siger; ”det er muligt at finansiere køb af elektronik, HiFi og møbler, så det giver meget mening at muligheden nu også er kommet til rejsebranchen. I forvejen ved vi at mange bruger ”kviklån” til køb af rejser og her kan det være et fint alternativ at låne direkte via rejsebureauet”.

http://www.easytours.dk er der et klassiske udvalg af velkendte charter destinationer til bl.a. Kreta, Rhodos og Gran Canaria. Når du bestiller en rejse har du mulighed for at bruge ”ydelsesberegneren” til at regulere prisen pr. måned og se en klar og overskuelig oversigt over omkostninger og totalpris”.

Se resultat af undersøgelsen her: http://www.easytours.dk/vaerd-at-vide/billigere-end-banken

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: